Okategoriserade

Tillbaka på gymmet+ vår nya matta

Har just kommit hem från ett pass på gymmet, har inte gymmet ordentligt på över 1 månad pågrund av att jag jobbat och eftersom att jag inte är van vid att jobba och att röra så mycket på mig om dagarna så har jag liksom lagt gymmet åt sidan bara för att orka jobba.
Men så nu ikväll blev det ett benpass iallafall och det gick bra, nu ska jag bara ta mig en kopp te och sen ta det lugnt innan jag ska sova, imorgon ska jag jobba från halv 8 till 21, jag har nämligen delad tur och jag ser verkligen inte fram emot det, visst det ger mig pengar så på det viset är det ju bra men att gå 2 pass på en dag är inte det roligaste.

Jag hade tänkt att visa er hur det blev i vardagsrummet med nya mattan, nu är visserligen inte bilderna dom bästa då jag inte orkat ladda min kamera så jag har vart tvungen att ta bilder med mobilen men jag lovar att se till att ta ordentliga bilder sen när vi fått upp bilderna, sen får vi se när vi får upp fondväggen som vi ska ha och eftersom att vi fortfarande håller på med renoveringen av vardagsrummet så är det ganska stökigt här inne just nu men men.