Okategoriserade

Nya tavlorna är här

Hej på er!

Har inte alls orkar skriva nå idag för jag har haft migrän större delen av dagen. Här på förmiddagen så jobbade jag och vid halv 1 var jag hemma igen, hade migrän fram till att klockan började närma sig 5 och sov därför från det att jag kom hem tills de.

När jag vaknade igen så mådde jag något bättre och hade då fått ett sms om att våra nya tavlor kommit så R och jag hoppade in i bilen och åkte och hämtade dom och såg även till att få upp dom direkt när vi kom hem, jag blev verkligen nöjd över tavlorna och tycker dom var super fina.
När klockan sen började närma sig halv 8 så gick jag till gymmet men det blev inte länge jag var där då huvudvärken kom tillbaka. Så nu sitter jag här i soffan och ska beställa hem lite mat hade jag tänkt sen tror jag nog att jag ska gå och lägga mig så jag orkar upp och jobba imorgon.