Okategoriserade

Helt sjukt

Godmorgon godmorgon!

Idag är det söndag och Robin och jag ska strax gå ut och ta en kort söndagspromenad med vovvarna så vi kommer ut och får oss lite frisk luft, när vi sen kommer in så hade vi tänkt att vi ska ta tag i tvätten och även äta lite lunch. Lite senare idag ska vi även åka och handla, vi måste köpa mat för denna vecka då vi båda ska jobba och ingen av oss vill ju direkt gå hungrig.

Det är så sjukt att skolan börjar om 1 vecka men vad som nog är ännu sjukare är att jag ska plugga till undersköterska, det ska ju naturligtvis bli roligt att få komma tillbaka till skolbänken och jag tror att det kommer bli ett spännande år då jag läser denna utbildning.
I början när jag fick mitt besked om att jag blivit antagen så var jag väldigt nervös och tänkte att jag aldrig skulle klara av att gå den här linjen men nu känner jag bara att det kommer bli roligt och spännande, jag kommer lära mig ett helt nytt yrke och jag är mer än taggad på att få göra det.