Okategoriserade

Mysmorgon och stolt

Godmorgon alla fina!

Har just setat och haft ett långt samtal med N via telefon och nu ska jag snart hoppa in i duschen.

Imorse när jag vaknade (05,30) så var jag ovanligt pigg men låg kvar i sängen ända tills R skulle gå upp och åka iväg till jobbet, när han sen åkte så tog jag och vovvarna våran morgonpromenad och för första gången så gick Nala ner för trappan helt självmant! Det kanske inte verkar så märkvärdigt men för mig var det ett stort steg då hon förut inte alls har velat gå ner för trappor, upp går bra men ner har hon aldrig velat gå så att hon nu imorse gick ner helt utan att jag ens behövde göra nå är stort för mig.

När vi sen kom in så fick hundarna sin frukost och jag passade på att äta en smörgås medans jag och N pratade i telefon, jag satte mig sen i soffan med Nala och då kom Iris och mös ner sig bredvid oss, jag tycker det är så gulligt för Iris och Nala ska alltid ligga bredvid varandra och mysa.

Så det är vad som har hänt hittills denna morgon, jag ska ner på stan med N lite senare idag och sen ska jag även plugga lite, egentligen behöver jag inte göra det då skolan inte ens har börjat än men jag tänker att ju mer jag läser nu desto mer kommer jag kunna sen när skolan sätter igång.