Okategoriserade

Jobbig vecka för honom, taggad inför imorgon

Hej alla fina!

Hoppas att ni har en mysig söndag och redo för en ny vecka imorgon.
Själv så har jag och Robin hållt igång sen klockan 9 imorse, vi började morgonen med en promenad med hundarna som vi gör varje söndag och där efter åkte vi och handlade frukost och när vi kom hem igen så satte vi oss och kollade på en film samtidigt som vi åt.
Lite senare runt klockan 1 så tog vi oss en promenad igen i skogen och efter det gick jag och handlade lite smått och gott till Robin då han fått samtal från jobbet om någonting som gjorde att dom skulle få problem den här veckan och eftersom att jag vet att Robin blev lite småirriterad så gick jag och köpte detta för att pigga upp han lite.

Så nu håller jag på att tvätta lite sängkläder och jag ska även bädda rent, jag ska också träna Nala lite idag men det hänger regn i luften så jag hoppas jag hinner innan det börjar regna, tävlingarna är inte långt ifrån nu och jag börjar faktiskt känna lite press över det då jag verkligen vill att allt ska sitta ordentligt.
Imorgon är det även upprop inför skolstarten och jag är verkligen taggad på att få börja läsa till undersköterska, det ska bli både kul och intressant att få läsa till ett nytt yrke och jag vet att jag kommer ge järnet och plugga hårt.
Men nu ska jag fortsätta plocka här hemma så hörs vi imorgon.