Okategoriserade

Förta passet i dressyren klart

Blev ett ganska sent inlägg ikväll men jag ville endå få skriva av mig lite om kvällens första pass i dressyren, jag kom med i gruppen som jag ville för just dressyr special och första passet var redan nu ikväll och shit vad kul det var att komma tillbaka till stallet och hästarna.

Jag fick rida en ponny som heter Rory och jag blev helt kär i honom, vi hade liksom samma rytm och klickade super bra, vi tränade mycket på framåtbjudning och ställning ikväll, vi red på ängen och först fick vi värma upp lite självständigt och sedan gick vi in på 2 volter som vi jobbade på under passets gång.

När passet sen var klart så var jag helt slut i benen så det enda jag gjorde när jag kom hem var att ta ut hundarna sen gå och lägga mig här i sängen bredvid Robin, får väl se hur benen känns imorgon haha.

Nu ska jag iallafall sova så hörs vi imorgon igen.