Okategoriserade

Jag ska köpa häst!

Hej på er!

Sitter just nu och lyssnar på lite musik samtidigt som jag skriver detta och bara tar det lugnt.

Idag blev det sovmorgon för både mig och vovvarna, jag gick bara upp när Robin skulle till jobbet för att ta ut hundarna sen gick jag och la mig med dom i sängen igen och somnade om till klockan var 10 och det var såå skönt men vad som nästan var ännu skönare var att inte vakna med huvudvärk, jag har nämligen haft sån grov huvudvärk dom senaste dagarna och ingenting hjälper,,, Jag tror att jag kan ha järnbrist men det tror inte Robin att jag har men jag tänker att eftersom att det inte ger sig så ska jag iallafall prova så jag ska gå och köpa såna idag hade jag tänkt.

En sak som jag inte har berättat för er är en ganska stor sak skulle man väl kunna säga och det är att jag ska försöka komma tillbaka till ridningen, jag saknar verkligen ridningen och hästarna så himla mycket och jag har även redan hört av mig till ridskolan för att jag vill få börja i en av deras specialgrupper MEN det är inte allt för jag och Robin har även kommit fram till att om jag nu sköter skolan och får bra betyg så får jag 1 år på mig att spara ihop pengar till min egna häst som jag får köpa efter skolan! Så ni kan ju gissa vem som känner sig peppad nu på att börja plugga haha. Saken är bara den att 1 år är ingenting så att få ihop både pengar till en bra häst, utrustning och sen mina övriga utgifter kommer bli lite knivigt men jag känner mig ändå taggad på den här utmaningen och vet att bara jag lägger manken till så kommer det fungera.