Okategoriserade

Dålig morgon

Godmorgon!

Fy fan vilken helvetes morgon jag har haft och har just nu, allt har bara gått dåligt idag.

Började med att jag fick ont i huvudet när jag vaknade imorse och det har fortfarande inte släppt, blir så irriterad för jag har haft ont i huvudet i 2 veckors tid snart och jag förstår inte vad det beror på, det släpper liksom inte…. Iallafall så gick jag till gymmet vid klockan 9 vilket heller inte gick som jag hade tänkt mig för jag blev så jäkla hungrig så jag orkade inte göra det jag hade tänkt men körde iallafall tjugo minuters backträning så det är väl någonting iallafall. När jag sen kom hem så gjorde jag lite mat, hoppade in i duschen och tvättade håret då jag ska till frissan idag och få ordning på mitt hår, det är också en sak som jag stört mig på så sjukt mycket på idag, mitt hår så hoppas att vi kan få ordning på det idag för just nu vill jag typ raka av mig allting haha.

Nä usch och fy vad jag känner att den här dagen bara vill att jag ska gå och lägga mig igen…..