Okategoriserade

Fösta psykologilektionen+ han ägde ut henne.

Hej på er!

Jag halvligger just nu i soffan och är super trött och håller nästan på att somna samtidigt som jag kollar på youtube men måste snart försöka ta mig upp härifrån och beställa hem lite mat.

Idag hade jag min första psykologilektion som höll på från halv 9 till halv elva och det var faktiskt inte alls svårt att komma in på det, man fattade väldigt snabbt om hur allting fungerar och vad det handlar om.

När jag sen kom hem så tog jag ut hundarna och sen dess har jag legat hör i soffan och glott på youtube, jag har kollat på Matgeeks respons till Ida Wargs 5 saker jag aldrig skulle köpa i en matbutiksvideo och jag tycker det är så roligt för Matgeek äger totalt ut henne och att Ida sen gör en video angående det och försöker försvara sig tycker jag är rent av larvigt.

Men nu så ska jag iallafall ”försöka” ta mig upp härifrån och sen beställa hem lite käk, måste även starta en tvättmaskin sen får vi se vad som händer resten av dagen, blir nog inge gym idag iallafall för jag har sån träningsvärk från ridningen haha.l