Okategoriserade

KFC, hans födelsedag, döda ben

Gomorgon alla fina där ute!

Hoppas allt är bra med er och att ni är taggade på en ny vecka, själv så känner jag mig nästan mer än redo för den här veckan konstigt nog haha.

Idag är det inte vilken dag som helst heller för det är Robins födelsedag, hela 22 år blir han! Jag vet dock inte om vi ska göra någonting idag men jag ska iallafall städa upp lite här hemma och ta det lugnt under dagen sen får vi väl se helt enkelt vad som händer när R kommer hem.

Igår så var vi iväg till Västerås med T och A och käkade KFC för första gången, ni vet den där stora kedjan i USA där dom typ bara har friterad kyckling? Hur som helst så var det super duper gott och man önskar ju nästan att det öppnar i Köping också så man slipper åka till Västerås varje gång man ska äta det. Vi var också in på Erikslund och Arken Zoo där jag äntligen hittade ett bra utställningskoppel till Nala och även schampo i lukt av melon som jag tror kommer funka jätte bra till henne.

Igår kväll var jag även till gymmet en sväng och körde ben och rumpa o fy satan vilken träningsvärk jag hade i mina vader när jag kom hem efter det passet, jag kunde knappt ligga ner för det gjorde så ont men som tur är så har jag inte alls ont idag.

Men så nu ska jag käka lite frukost som består av Granola och banan och till det lite mjölk och när jag har ätit sen så ska jag sätta igång med att städa lite.