Okategoriserade

Blir så förbannad på er

Hej alla fina där ute!

Hoppas att ni har en go fredag och att ni kan välkomna helgen, själv så har jag just duschat och ska snart göra mig lite lunch hade jag tänkt.

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket nu igen men det har varit lite krångel med bloggen igen så därför har jag inte skrivit så mycket tyvärr men nu är det igång igen och en sak som jag tänkte ta med er i detta inlägg är…..

YOUTUBERS SOM HAR STOR PÅVERKAN PÅ SINA YNGRE FÖLJARE.

Fy satan vad trött jag är på alla dessa youtubers som har en stor följarskara på sin kanal och då även många yngre följare, det som är problemet är att alla youtubers inte alltid har helt rätt i det dom säger och då när dom inte talar sanning så kan det ju bli heeelt fel, ta bara Ida Wargs video när hon är i matvarobutiken, hon har säkert 100,000 små tjejer/killar som sitter och kollar på hennes videor om hur bra det är att vara vegan och hur dåligt kött är och massa annat skit rent ut sagt, lägger in videon här så kan ni få kolla på den.

Enligt mig ska barn eller inte bara barn för den delen utan vuxna också äta en VARIERAD KOST och inte leva på kaninmat och vatten, visst Ida är super duktig på träning och sånt men när hon och andra stora youtubers börjar kackla om hur bra det är att vara vegan så vill jag bara spy, människan är inte gjord för att äta igen kaninmat, vi ska äta kött thats it.

(Slnger in en video om Matgeeks motargument här under)