Okategoriserade

Är det något fel på henne?

Godmorgon!

Jag har just sagt hejdå till Robin som åkt till Västerås och nu ska jag snart börja rensa här hemma, jag måste gå igenom mina kläder och även våra sängkläder för att se vad som ska behållas och vad som ska kastas.

Det har varit en konstig känsla här hemma nu dom senaste 3 dagarna och Lotus har inte alls betett sig som vanligt, hon liksom kan gå från att bete sig helt normalt till att helt plötsligt bli jätte flåsig och dra sig undan, hon gömmer sig oftast inne på toa och ligger och skakar och hyperventilerar och varken jag eller Robin förstår vad det kan bero på.
Robins mor tyckte att vi ska gå igenom lägenheten och kolla om det är någonting hon är rädd för men jag är ju rädd att det är någonting med henne som är fel, men vi ska börja med att kolla allt i lägenheten först och hittar vi inget och hon fortsätter får vi kanske åka in och kolla henne för det kan ju vara någonting som vi inte ser.