Okategoriserade

Blir en kort vecka

God förmiddag och hej på er!
Hoppas att ni mår bra och att ni trots det dåliga vädret har en bra måndag.
Här i Köping regnar det och kommer antagligen göra det hela dagen, jag klagar inte över det men sambon som jobbar ute på tak tycker nog inte att det är så roligt.

Idag så vaknade jag vid klockan 6 och tog ut hundarna samtidigt som R åkte till jobbet och när jag kom in igen så var både jag och hundarna duschade så det blev till att torka av oss alla sen gick vi och la oss och sov till klockan var tio
Nu är tanken den att jag ska plugga “eller nja försöka iallafall” jag har 3 inlämningar denna vecka som jag måste göra klart ”som vi dessutom får betyg i” så jag måste få dom gjorda men så har jag även en hel del här hemma att ta hand om och sen måste jag även träna med Nala för på söndag åker vi till Norrköping på tävling.
Kommer bli en kort vecka känns det som eftersom att jag har så mycket att göra men det är bra för jag längtar tills på söndag.