Okategoriserade

Ilska och kaffe

Hej alla fina!
Hoppas att ni har en fin helg, själv så ligger jag just nu i sängen och tar det lugnt men ska snart upp och packa iordning lite inför imorgon.
Vi åker ju som sagt till Norrköping imorgon för jag och Nala ska göra vår första tävling i utställning så jag måste se till så att allting är med så vi inte glömmer någonting.

Tidigare under dagen så var R och jag ner till djuraffären här i stan för jag var tvungen att ha en ny pläd till utställningsburen då Iris har kissat på den förra och då tänker säkert ni att det går väl att tvätta och ja, det går att tvätta men varje gång jag tvättat den så går kattjäveln dit och kissar på den igen för hon redan en Ng har markerat på den så nu slängde jag ut den gamla så kommer jag hålla den nya gömd för alla våra djur, den ska endast med på tävlingar och inget annat.
När vi hade vart på djuraffären så åkte vi också till McDonalds för Robin skulle ha frukost, själv så köpte jag en kaffe, jag älskar McDonalds iskaffe, eller frappe som dom egentligen heter.
Så nu ska jag iallafall ta mig upp härifrån sängen sen ska jag packa iordning samt tvätta lite så får vi se vad som mer händer under dagen, jag kanske går ut och tränar lite med Nala men hon skötte sig så bra på ringträningen igår så jag kanske ska låta henne vila idag.