Okategoriserade

Vi laddar upp

Gokväll på er!
Jag sitter just nu i sängen och käkar lite kvällsmat samtidigt som jag skriver detta, dagen har gått såå himla långsamt tycker jag men nu är det som tur var snart dags för sängen.
Jag var iväg till gymmet här på kvällen och körde ett stenhårt axel och tricepspass så nu när jag kom hem så var jag helt skakis haha men det är super skönt att ha det gjort och på något sätt har jag börjat tycka mera om att köra överkropp än ben och rumpa, när jag kom hem efter gymmet iallafall så ställde jag mig och kokade lite bönpasta och till det fickdet bli tonfisk och krossade tomater.
Jag har hunnit med allting som jag ville hinna med idag, Nala är badad, jag har packat klart allting, jag har skrivit ut pmet, tagit fram kläder, hunnit köpa nytt halsband och pläd, städat, tvättat och även vart på gymmet.
Så nu ska jag bara varva ner ett tag innan jag ska ta ut vovvarna och kissa dom sen blir det upp klockan 5 imorgon och fara iväg till Norrköping 👌🏻