Okategoriserade

Tävlingsdag

Har haft en super dag på NBK, Nalas debut gick galant och hon skötte sig jätte bra för att vara första gången på utställning.
Vi åkte hemifrån klockan 6 imorse och var hemma vid lunch igen vilket var ganska skönt för jag var jätte trött när jag kom hem och somnade och sov fram till halv 3.
I ringen som Nala gick iallafall så var det bara en valp till och det var Nalas kullsyster som uppfödaren till Nala har och jag måste nog erkänna att jag var lite nervös att gå mot uppfödaren till min egna hund men det gick kanon och det slutade med att Nala fick HP och jätte fin kritik och jag är nog ganska glad att Nala inte gick vidare för jag fick just reda på att dom fortfarande håller på och det hade jag verkligen inte orkat, tror jag hade somnat isåfall haha.
Men som sagt då, HP och fin fin kritik på fösta tävlingen och jag är super nöjd. 😍