Okategoriserade

3 väldigt DYRA favoriter

Hade tänkt att jag skulle dela med mig av min 3 skönhetsfavoriter som jag har just nu, det första är ett serum från Ole Henriksen som är en daglig multivitamin för din hy, den stramar och ger lyster åt din hy samtidigt som den ger långvarig fukt och bekämpar synliga tecken på åldrande tack vare True-C Complex., den är även berikad med kollagen, aloe-juice, extrakt från apelsin och grönt te ger denna oljefria formula nytt liv åt din hy och dina sinnen med sin citrusdoft och silkeslena konsistens.
605kr i butik.

Den andra produkten är också ifrån Ole Henriksen och det är en återfuktande dagkräm som är Feamtagen för att ge viktlös återfuktning och strålande fulländning gör dess fluffiga, silkeslena konsistens den till den ultimata problemlösaren! Den ger grundläggande fukt samtidigt som den skonsamt exfolierar tack vare flertalet fruktsyror, extrakt från lakrits och ärta och antioxidanter.
Med sin konsistens som knappt märks att den är där, är den det perfekta grundarbetet för smink och gör din hy mjuk och strålande.
535kr i butik.

Och så den tredje produkten är ifrån Swiss clinic och det är deras eyelash enhancer serum, långa ögonfransar är något de flesta drömmer om men som få haft turen att få naturligt. Fransförlängning, mascara och ögonfransböjare kan förstärka intrycket av långa ögonfransar men hjälper bara temporärt.
Eyelash Enhancer Serum, ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige, finns nu med en helt ny formula med två banbrytande aktiva ingredienser för ögonfranstillväxt. Med Eyelash Enhancer Serum 6 ml får du vackra långa fransar på endast tre till sex veckor.
550kr inne på Swiss hemsida.