Okategoriserade

Äntligen

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra start på denna lördag, själv så har just far och jag kommit hem igen efter en långpromenad och jag ska strax till att börja plugga lite hade jag tänkt.
Imorse vaknade jag vid klockan 7 och nu har jag äntligen lyckats vända tillbaka dygnet, jag var nämligen så trött efter gymmet igår så jag klappade ihop redan vid halv 8 och lyckades sova hela natten, jag märker just nu hur mycket sömn min kropp behöver eftersom att jag tränar så hårt just nu men jag har också märkt vilka resultat jag också börjar få av det så jag klagar inte.
Vad är planen för dagen då? Jo nu ska jag först och främst plugga lite, vet inte hur länge det blir men ska försöka göra klart den sista uppgiften sen blir det till att gå hem när jag är klar och smita iväg till gymmet en snabbis och idag är det ben igen som gäller sen senare ikväll ska jag antagligen iväg till Örebro där det vankas utekväll, dock är i get bestämt än men vi får helt enkelt se hur dagen utspelar sig.