Okategoriserade

Återkoppling och uppdatering om mitt liv

Hej på er alla fina!
Nu var det ett bra tag sen som jag skrev ett inlägg vilket jag beklagar, jag vet att det är många av er som undrar vart jag tagit vägen och som även undrar hur jag mår.
Jag kan börja med att berätta att Robin och jag tyvärr ej är tillsammans längre vilket har gjort att jag mått ganska dåligt och därför tagit ganska mycket avstånd från saker o ting, jag mår bättre idag men såklart att det är en stor sorg att ha förlorat en person som man levt och varit med i 4 år, det är inget man kommer över på en natt.
En annan sak som jag kan berätta är att jag fortfarande studerar till undersköterska, det är verkligen roligt och jag har lärt känna sånna underbara människor som har hjälpt mig, stöttat mig och älskat mig genom denna svåra tid, jag är dom evigt tacksam.
Jag bor kvar i lägenheten men har dock gjort mig av med Lotus och Mira, varför? Jo för nu när jag är ensam så kände jag helt enkelt att jag inte har tiden för 3 hundar, annat var det när jag bodde med Robin, visst att jag har pengarna till 3 hundar men det är inte bara pengar som det handlar om och eftersom att jag mått som jag gjort så har det inte funkat och jag har vart ganska förbannad för en del människor har skällt på mig för att jag sålt Lotus och Mira, har fått höra att jag är hjärtlös och dum i huvet pågrund av det vilket jag inte alls tycker är rätt.
Så det är lite kort om vad som hänt senaste tiden i livet, jag ska börja blogga regelbundet igen och börja kämpa vidare.❤️