Okategoriserade

Blombud middag och plugg

Gokväll på er alla underbara!
Hoppas ni har haft en fin torsdag och att ni är redo för fredag imorgon.
Just nu är jag hemma hos Nathalie och vi har just käkat lite våfflor och sitter just nu däckade båda två i soffan och ska försöka se en film om vi orkar haha.
Dagen för övrigt har varit bra, jag gjorde en riktigt tabbe imorse då jag hade fått för mig att det var fredag så jag trodde att jag hade lektion idag men nix det hade jag inte så då fick det bli en förmiddag i soffan med plugget istället vilket inte var helt fel det heller.
Annars har det inte hänt så mycket idag, Nathalie kom och hämtade mig vid klockan 5 och vi åkte och handlade lite och sen hem till henne och laga mat, får ju kanske inte missa att nämna att jag hade ordnat hem ett blombud till Nathalie som kom efter att vi hade ätit, med tanke på hur mycket den människan gör och har gjort för mig så förtjänar hon inget mindre. ❤️