Okategoriserade

Dumpad

Hej på er!
Hopppas att ni har en fin fredag, själv så sitter jag just nu i skolan helt ensam och ska försöka plugga lite, tanken var att jag skulle plugga med F men hon dumpade mig och drog hem istället så nu får jag sitta här själv haha.
Idag så började dagen med skola från kvart över 8 till halv tolv, jag hade inte alls lust för skolan imorse då jag hade sån mensvärk men lyckades pallra mig iväg iallafall, efter dagens lektion så åkte jag, T och F iväg och käkade och sen dess har jag vart här i skolan.

Så nu ska jag som sagt försöka plugga lite sen ska jag hem till Nala och ta en långpromenad med henne, efter det blir det förmodligen gymmet och sen får vi se vad som händer ikväll, har jag tur så hittar jag på någonting att göra men annars blir det bara en kväll hemma med min lilla tjej.