Okategoriserade

En blondins bästa vän + brinnande kablar

Hej på er!
Hopas att ni har en fin fredag, själv så sitter jag just nu i skolan med Flisan och ska strax försöka jobba lite samt plugga.
Imorse lyckades jag äntligen sova fram till klockan halv 7 vilket var super skönt och vad som var ännu skönare konstigt nog var att jag var trött när jag vaknade, känns som att det var ett tag sen som jag hade en sån morgon haha.
När jag väl hade lyckats masa mig upp ur sängen så tog jag en morgonpromenad med Nala och därefter gjorde jag mig iordning för dagen och nu sitter jag här, dock så har det brunnit i nå kablar här under mo4gonen så det finns ingen ström så får väl se hur de kommer gå med pluggandet fast de största problemet just nu är att jag int3 kan värma min matlåda och jag är vrålhungrig haha.

Hade tänkt att tipsa er om ett grymt silverschampoo ifrån Fudge som jag använder, en super bra boost för håret som tar bort gula pigment och även reparerar på samma gång, jag har använt mig av detta schampoo till och från och varje gång jag går ifrån det ett tag så märker jag verkligen vilken skillnad det är på mitt hår gentemot när jag använder det.