Okategoriserade

En väldigt blandad dag

Godmorgon alla fina!
Hoppas ni har en bra start på denna söndag och att ni laddar upp för en ny vecka, själv så sitter jag just nu i soffan och har lite mystid med Nala innan jag ska börja göra mig iordning för dagen.
Idag ska jag och fina N åka iväg till Västerås och ha en shoppingrunda hade vi tänkt samt efter det kanske även glo på lite film hemma hos henne.
Gårdagen för mig var väldigt blandad i både mående och känslor, jag kände mig verkligen helt tom i huvudet men som tur var så slapp jag sitta ensam hemma för N och jag fixade en liten mysmiddag tillsammans med hemmagjord sushi vilket var super mysigt och jätte gott, vi hade även köpt lite gott som vi skulle ha till efter middagen men vi båda blev så oerhört mätta och trötta så det slutade bara med att vi satt och snackade lite skit.
Så det var min dag igår, orkar inte gå in på varför dagen var som den var men nu ska jag iallafall peppa för lite shopping så hörs vi sen.