Okategoriserade

Fasta idag

Godmorgon alla fina!
Hoppas att allt är fint med er och att ni har en fin måndag.
Just nu sitter jag själv i skolan och umgås med några klasskamrater samt pluggar lite, jag har ganska ont i huvudet ovh är väääldigt trött idag då jag har fasta fram till kl tolv och varför jag har det är för att jag är inne i deff just nu så därav anledningen till att jag fastar idag.
Igår var jag dock lite busig och åkte med min käre far och systerdotter ner till Olerys och käkade middag vilket var super mysigt sen efter middagen drog jag mig till gymmet direkt dör det blev ett hårt ben och rumpa pass och jag lyckades även göra en höjning igår vilket kändes bra ändå m3d tanke på att jag är så trött just nu.
Men så skola idag då, har dock ingen lektion men jag tycker det är skönt att sitta här ändå och bara få komma hemifrån lite, får väl se hur länge jag sitter här idag för jag ska försöka ta mig ut till far idag ocks och hälsa på sen blir det gymmet i vanlig ordning ikväll.