Okategoriserade

Från Black Friday

Godmorgon på er!

Jag har just kommit in från en mysig morgonpromenad med Nala och sitter just nu i soffan och tar det lugnt innan jag ska försöka bege mig mot gymmet.
Idag har jag återigen en dag där jag inte alls har mycket planerat, det enda som står på schemat är för nu att jag ska försöka ta mig till gymmet sen att jag ska hem till N senare idag igen och käka med henne.
Hade tänkt att visa er vad jag köpte igår när jag och J var i Västerås, jag hade tänkt att jag skulle handla jätte mycket saker men när vi väl kom dit så var det för det första så mycket människor sen så hittade jag inte alls någonting jag gillade, det enda jag hittade var en lite nytt till badrummet samt en ny foundation från Rituals så det blev inte alls så mycket som jag hade tänkt från början men det gör samtidigt inte så mycket heller, blev bara billigare för plånboken haha.