Okategoriserade

Från gårdagens utekväll

Hej på er!
Hoppas allt ät fint med er och att ni har en fin lördag!
Jag sitter just nu hemma hos min käre far och ska strax till att gröta ner mig i plugget lite men ville få iväg detta inlägg först till er.
Igår så vart det en ganska tuff kväll för denna lilla tjej, det började med att jag var ute och käkade med pappa och efter det blev det en utekväll med några kompisar, vi startade hemma hos Nathalie och efter det blev det olerys och sedan bishops fram till klockan 02 och det kan hända att jag drack kanske lite för mycket haha men kort o gott så vart det en lyckad kväll iallafall.

Imorse när jag vaknade så förväntade jag mig att jag skulle vara bakis men som tur var så hade jag endast lite huvudvärk när jag vaknade som sedan försvann ganska fort när jag klev upp och fick i mig lite frukost, efter frukosten sen så drog jag på mig träningskläderna och drog till gymmet och idag så blev det axlar och armar, har inte kört det på nästan en vecka och det märktes kan jag säga haha, när jag sedan var klar på gymmet så gick jag hem och duschade, klädde på mig och sen gick jag ut till pappa.
Så nu ska jag till att försöka plugga lite sen senare ikväll blir det middag med N som vanligt.