Okategoriserade

Gårdagens tjejmiddag

Hej på er alla fina!
Hoppas att ni har en bra start på denna vecka! Själv så ligger jag fortfarande i sängen och dricker en proteinsmoothie men ska snart försöka ta mig upp och starta dagen.
Idag så hade jag tänkt mig att jag skulle ha en tvätt/städ dag här hemma men olyckligtvis så vaknade jag upp med sån fruktansvärd mensvärk imorse så jag får se hur mycket jag orkar göra, jag hade även tänkt mig gå till gymmet och även ut en sväng till min käre far men som det ser ut nu så blir jag liggandes ett tag.
Igår så var jag iväg på tjejmiddag tillsammans med N, vi kände att vi kunde behöva komma ut en sväng så då bokade vi bort på Olerys och åkte dit och käkade vilket var super mysigt, vi fick även sällskap av Nathalies syster och hennes kompis, det komiska i det hela var ju att det var Nathalies kille som gjorde våran mat då han jobbar som kock på olerys haha.
Efter att vi hade käkat så åkte vi iväg och handlade lite vindruvor och godis, vi hade tänkt oss ta en roadtripp då Nathalie ville visa lite hus som hon velat köpa så det gjorde vi och jag var inte hemma förens vid klockan 10 då jag som vanligt var helt slut haha.