Okategoriserade

Ger upp

Sitter just nu i soffan hemma hos pappa och känner hur jag knappt orkar hålla mig vaken, har vart en ganska intensiv dag för min del med skola, vänner, fika, ångest och sen väldigt mycket fram och tillbaka.
Jag vet att jag ska ta det lugnt och tänka på mig själv i första hand men samtidigt så kan jag tycka att det är svårt när man inte mår så bra, då vill jag helst vara på språng hela tiden och göra så mycket som möjligt så jag slipper få ångest/ oro.
Hur som helst så har dagen vart bra trotts att den varit intensiv, började med psykologi imorse i 2 timmar och därefter åkte jag med pappa och handlade så efter det så åkte jag hem till T och fikade lite och sedan träffade jag min gamla vän Rebecca som jag inte träffat på flera år, när jag sedan kom hem igen så bytte jag bara om och gick direkt ut till pappa, tanken är att vi ska käka någonting och jag hade även tänkt plugga lite och sen gå till gymmet senare ikväll men som jag känner just nu så blir det nog bara hem sen efter att vi ätit för hela min kropp ger upp just nu.