Okategoriserade

Hatar när det händer

Hej på er!

Hoppas allt är super super med er och att ni har en fin dag.
Själv så sitter jag just nu i soffan och pustar ut efter en lång förmiddag, dagen började med att jag vaknade kl 5 imorse och var klarvaken även fast jag kanske inte sovit så mycket under natten, därefter kom T och hämtade mig vid klockan 7 och så åkte vi till Västerås för lite ärenden, när vi sedan kom tillbaka till Köping runt lunch så kände jag mig lite orolig och därefter fick jag även ångest och visste knappt vart jag skulle ta vägen.
Som tur var så var finaste J hemma så jag gick hem till henne där vi babblade av oss om allt och vi passade även på att fika och gick sedan en sväng på stan.
När jag sedan kom hem igen så kände jag mig mycket lugnare och passade därför på att städa lite och tog mig sedan en dusch vilket gjorde mig ännu mer avslappnad.
Så det är vad som hänt hittills idag, nu kommer snart R hit och vi ska ha en myskväll ihop med massa gott och några bra filmer, blir kanske gymmet senare ikväll om det är så att jag orkar men det får vi se.