Okategoriserade

Hungern är borta igen

Godmorgon!
Jag sitter just nu i soffan hos pappa och har just kommit ut ur duschen och ska snart göra mig iordning för skolan.
När jag vaknade idag så kände jag direkt att detta kanske inte kommer blir en sån himla bra dag för mig, har en klump i magen igen och var inte alls sugen på att kliva upp för skolan, som tur var tvingade pappa upp mig och jag fick iallafall i mig en frukt även fast jag inte är det minsta hungrig.
Men så dagens schema då, skolan snart som sagt, vi har bara en lektion och det är psykologi, kan tycka det är ganska skönt att vi inte har så långa dagar, speciellt dom dagar när jag mår såhär haha, sen efter psykologin ska jag hem till J och plugga och senare på kvällen ska jag hem till N och käka middag med henne, får se om jag lyckas klämma in ett gympass däremellan också men annars så är det nog så min dag kommer se ut.
Nu ska jag göra mig klar och tagga skola så hörs vi sen.