Okategoriserade

Kämpar trots smärtan

Godmorgon!

Sitter just nu på praktiken och tar det lugnt innan jag snart ska dra igång att jobba igen.

Idag vaknade jag vid klockan halv 6 och även fast jag hade över en timme på mig att göra mig klar så kände jag mig super stressad, har märkt att både Nala och Iris är experter på att stressa mig haha. Men så upp vid halv 6, ut med Nala sen käkade jag lite frukost och gjorde mig klar sen vara det bara till att knata iväg mot jobbet, stannade även och köpte en latte vilket jag tyckte att ja förtjänade för ja har så fruktansvärt ont idag så det var ju rena undret att jag ens tog mig upp ur sängen.

Så jobba nu fram till klockan 1 sen ska jag hem och ta det lugnt ett tag innan jag ska ut en sväng tilk käre far och sen får ja se om ja ska till skolan en sväng och så blir det gymmet ikväll.