Okategoriserade

Ledsen dag

Hej på er alla fina!

Hoppas ni mår bra och har en fin lördag.

Jag sitter just nu i bilen Påväg till Köping igen efter ha vart iväg på lite förmiddagsshopping med pappa och det blev en hel del inhandlat som jag tänkte visa er lite senare.

Idag är det jobb som gäller för min del, jobbar från 1-9 ikväll vilket inte gör mig någonting så nu ska jag bara hem och käka någonting sen glida ner mot gymmet en snabb sväng innan jag börjar hade jag tänkt.

Igår så var jag väldigt ledsen därav anledningen till att jag tyvärr inte gjorde nå inlägg, jag har tyvärr börjat bli deppig igen och det suger verkligen men jag känner mig bara så himla trött på människor just nu som ska hålla på att leka med en hela tiden, känns som att jag snart inte kommer våga lita på någon,  som tur är har jag iallafall helt underbara vänner runt om mig som stöttar mig och som försöker lyfta mig när det behövs vilket jag är oerhört tacksam för .❤️

Hoppas starten på eran helg var bättre än min iallafall, puss <3