Okategoriserade

Lite utanför ramarna

Godmorgon!
Klockan är just nu halv 8 och jag sitter i soffan tillsammans med Rose som sov hos mig inatt, vi har varit vakna sen klockan 6 och vi båda är ganska döda då vi somnade vid klockan 1 igår haha. När Rose sen har gått till skolan så ska jag ta mig en dusch och sedan röra mig ut mot min far där jag kommer spendera större delen av dagen sen senare någongång ikväll ska jag ta mig mot skolan för att plugga lite samt umgås med Felicia och efter det ska jag till gymmet, jag har inte så jätte stor koll på hur dagen kommer bli egentligen men jag tar det som vanligt som det kommer.

Angående gårdagen så var jag ut och käkade med finaste Nathalie, jag åt oxfilé med sötpotatispommes och sedan även lite efterrätt, jag och Nathalie har inte träffats på jätte länge och det var verkligen super mysigt att få gå ut och käka med henne och uppdatera varandra lite om livet, jag har också insätt att jag verkligen älskar sötpotatis och skulle nog helt seriöst kunna leva på det haha. Efter middagen gick jag till gymmet där jag körde ett stenhårt benpass och när jag kom hem igen var jag helt slut och jag fasar inför kvällens pass för då är det ben igen fast baksida denna gång.
Efter gymmet gick jag hem och duschade samt kollade lite youtube och vid 9 tiden kom Rose över och vi hade myskväll med massa gott och jag gick ganska mycket utanför ramarna om man säger så, jag har ju ett kostschema som jag ska följa och det gjorde jag ju inte riktigt igår huehue men samtidigt tänker jag inte gröta ner mig i det utan bara köra på som vanligt idag.