Okategoriserade

Min habit just nu

Godmorgon på er!
Hoppas allt är fint med er.
Jag vaknade redan vid klockan 5 imorse och gick direkt upp och började göra mig iordning för att jag ej skulle behöva bli stressad så nu har har jag just ätit mitt favoritmål för dagen vilket bestod av 50ml havregryn, lite proteinpullver som jag blandar ner i mjölken till gröten, ni som äter gröt och dricker proteinpullver måste verkligen prova att blanda proteinpullvret i er mjölk som ni har till er gröt, det är såååå gott!
Vad som mer bjöds till frukost var 2 stekta ägg, havregrynsgröt och ägg har blivit lite som min nya habit kan man nog säga, kan äta det flera gånger om dagen haha.
Inatt har jag tyvärr nästan inte sovit någonting, det blev endast 4 timmars sömn men konstigt nog är jag inte ett dugg trött utan pigg och vad som är ännu mer lyx är att jag bara jobbar till halv tolv idag då jag har en sån snäll handledare som ändrar till att jag får sluta 1 timme tidigare vilket inte gör mig någonting för när jag slutar idag så ska jag nämligen åka med min käre far till Ikea och köpa lite nytt till köket, jag behöver förvaringskorgar så jag ska kolla om jag hittar några jag tycker om inne på Ikea eller kanske på HM home.
Så nu ska jag bara göra mig klar sen blir det mot praktiken.