Okategoriserade

Mysfredag hela dagen

Hej på er alla underbara!
Ledsen att jag tyvärr inte hunnit skriva någonting idag men jag har verkligen haft en full dag om man säger så.
Det började med att jag försov mig imorse till skolan och pågrund av att jag försov mig så började dagen som sämst eftersom att jag blev så stressad och vart tvungen att stressa iväg till skolan men som tur var så lugnade jag nig så fort som jag kom fram, dock så hade jag lite oro i mig som tyvärr sedan gjorde att jag bröt ihop lite under rasten och ej kunde hålla tillbaka tårarna, som tur är så hade jag T där som tog ut mig och gav mig precis vad jag behövde, en kram.
När jag sedan lugnat ner mig igen så bestämde jag tillsammans med J att vi skulle vara lite busiga och skippa hälsopedagogiken och åka till Västerås istället för att shoppa så vid lunch for vi mot Västerås och jag kände verkligen att jag var i stort behov av att komma iväg så jag var verkligen super nöjd och lättad över att få komma ifrån allt ett tag.
När vi sedan kom tillbaka till Köping så mötte jag upp F som jag drog med ut på en liten fika vilket var jätte mysigt men jag kände verkligen hur trött jag var efter shoppingturen i Västerås så efter att vi hade fikat så gick jag hem, duschade och klappade ihop i soffan innan det var dags för att åka hem till en av mina nya bekantskaper för middag och bara allmänt umgås vilket jag nästan tror kan komma till att bli en tradition för oss två då vi båda är oftast själva på kvällarna haha.
Men så nu när jag kom hem från N så tände jag bara massa ljus, satte på tvn och nu ska jag snart försöka plugga lite hade jag tänkt innan det blir läggdags.