Okategoriserade

Olika håll

​Godmorgon!

Söndag idag och jag sitter just nu på praktiken och tar de lugnt men ska snart dra igång med att jobba lite.

Igår så hade jag meal prep hemma och lyckades slänga ihop hela elva matlådor som jag sedan slängde in i frysen och sedan blev det en kväll på lite olika håll för min del, först var jag ut till far och käkade med honom och efter det var jag hem till Nathalie och hade myskväll med henne, vi gjorde fruktsallad och paj som vi käkade och bara hade de allmänt mys.När jag sedan kom hem igen så var klockan över tio så det var bara till att gå o lägga sig direkt.

Idag däremot vaknade jag redan vid klockan 6 och hade sånt dåligt morgonhumör, jag kände mig verkligen irriterad men som tur var så blev jag gladare när jag hade fått i mig lite frukost haha. idag jobbar jag till klockan 5 och när jag slutar blir det nog bara gymmet sen hem och ladda upp inför jobb imorgon igen, man hinner inte med så mycket när man jobbar så som jag gör just nu men det är bara till att bita ihop o kämpa på.

Hoppas ni alla har en fin dag iallafall, puss❤️