Okategoriserade

Pink pink pink

Hej på er!
Hoppas att ni alla har en fin fin måndag, själv så har jag precis kommit hem från J och sitter just nu i soffan med ett ont ben, fråga mig inte vad jag har gjort men av någon anledning så nu när jag gick hem så kunde jag helt plötsligt knappt stödja på det, men jag hoppas det går över snart för jag måste till skolan och lämna in ett diplom så jag kan få mitt betyg i en kurs sen kommer R över och vi ska ha lite myskväll.

Idag när jag vaknade så kände jag mig för en gångs skull pigg och taggad på dagen, jag kände också att jag var tvungen att ta tag i lite skolarbete så jag skrev till J och frågade om hon var hemma och om vi kunde plugga ihop vilket hon ville så jag käkade bara lite frukost och sen gick jag hem till henne och där har jag vart fram till nu, jag blev inte helt klar med plugget men jag ska antagligen hem till J imorgon igen så då blir jag förhoppningsvis klar haha.

Igår så var ju jag iväg till Västerås med fina N som jag skrev om då vi skulle ha en shoppingdag ihop vilket vi hade, jag hittade inte alls mycket men lite nytt blev det iallafall, jag hittade dels en ny pyjamas från Hunkemöller som jag blev helt såld på för att jag tyckte att den var så söt, jag hittade egentligen massor med saker där inne som jag så gärna ville köpa men som vanligt så blev jag snål så det blev endast pyjamasen därifrån haha, jag hittade också ett nytt duschdraperi och sen blev det också ny tröja till Nala och ny leksak.
När vi sedan kom tillbaka till Köping så beställde vi hem lite mat och senare på kvällen bjöd pappa mig på lite mat hemma hos honom, så sammanfattningsvis var det en ganska bra dag för min del igår.

Men så nu ska jag försöka pallra mig iväg till skolan och få diplomet inlämnat sen ska jag bara vänta på R.