Okategoriserade

Sovsällskap + mätning idag

Godmorgon på er alla underbara!
Just n7 sitter jag vd matbordet tillsammans med gårdagens sovsällskap, jag och R bestämde oss nämligen för att ha en spontan sleepover så vi var iväg och käkade lite först och därefter gick vi hem t8ll mig, kollade film, var lite onyttiga och bara hade de allmänt mys.
Nu imorse vaknade vi vid klockan 6 då R har skola nu vid tjugo över 8 så det vara bara till att gå upp och käka frukost och göra oss iordning och nu ska vi strax gå, tänkte att jag och Nala går med henne så får vi komma ut och röra lite på oss nu på morgonen, kan ju knappast skada ellerhur?
När jag sen kommer hem ska jag städa lite sen ska jag till gymmet vid kvart i 10 för idag har jag mätning och efter det ska jag till skolan sen får vi se vad som händer efter de.