Okategoriserade

Stuva om

Hej på er!
Har just kommit in från morgonens skogspromenad och sitter just nu i soffan hos pappa och kollar på lite tavlor, är så fruktansvärt sugen på att köpa nya tavlor till sovrummet och till hallen, problemet är bara de att det finns så många som jag vill ha och väggarna rymmer inte alla jag vill ha tyvärr haha.
Imorse blev det en tidigt uppstigning för min del, jag vaknade jag redan vid klockan 6 och kunde inte somna om även fast jag var helt slut i kroppen, i över en timme försökte jag somna om men när klockan blev 7 gav jag upp och gick upp och gjorde mig lite frukost samt tog ut Nala så hon fick uträtta sina morgonbehov.
När jag sedan hade ätit min frukost så drog jag igång med att städa lite och vid tio tiden så kopplade jag Nala och gick ut mot pappa.
Jag har tänkt att jag ska försöka stuva om lite hemma sen när jag kommer hem, skulle behöva rensa lite i köket då jag har på tok för stökigt i skåpen så det blir en hemmadag med fix för min del idag sen får vi se om jag ska till gymmet senare ikväll eller inte, skulle kanske behöva en vilodag men de får vi se hur de blir.