Okategoriserade

Tidigt pass på gymmet

Godmorgon på er alla underbara!
Klockan är just nu tio över 6 och jag har just käkat lite frukost och ska snart klä på mig och dra iväg till gymmet för morgonens pass.
Idag vaknade jag redan vid klockan 4 och även fast jag försökte somna om så gick det verkligen inte, jag har nämligen gjort en ganska rejäl vändning på dygnet nu när jag vart ledig från skolan och just nu om jag ska vara ärlig så suger det att inte kunna sova på nätterna men förhoppningsvis kan jag snart lyckas vända tillbaka det.
Idag ser planerna ut som så att jag ska först och främst försöka ta mig till gymmet nu på morgonen och köra lite cardio och mage, jag har tänkt att jag ska försöka få in cardio och mage varannan morgon nu då jag vill förbättra min kondition och inte bara bygga muskler så det kommer bli 2 pass varannan dag med cardio på morgonen och sedan styrketräning på kvällarna och då även dom dagarna som jag ej kör cardio på morgonen.
Efter morgonens träning så ska jag hem iallafall och duscha samt käka någonting innan det blir till att götta ner sig i plugget ett tag, vi har redan fått en del uppgifter och jag vill gärna bli klar med allt så snabbt som möjligt så jag inte halkar efter i något, har lovat mig själv att försöka satsa hårdare på skolan denna termin så det tänker jag verkligen försöka hålla också.