Okategoriserade

Trött, taggad men samtidigt ledsen

Hej på er!
Onsdag idag och jag sitter just nu vid köksbordet och har käkat lite efter ett hårt förmiddagspass på gymmet.
Idag vaknade jag vd halv elva och insåg att linongveckan var kommer, jag avskyr verkligen lingonveckor för jag har alltid s jäkla ont + att jag alltid blir så jäkla blödig när jag har det, jag blir väldigt känslosam och kan börja gråta över minsta lilla så just nu skiftar mitt humör ganska kraftigt haha.
Som tur var vann min hjärnviljan över värken imorse och jag lyckades ta mig upp och käka lite frukost och sen var det bara till att gå till gymmet där jag dansade runt i cirka en timme bland vikterna. När jag sen kom hem igen så var det bara till att duscha, laga lite krubb och nu sitter jag här och taggar upp inför första dagen på praktiken. Tror jag nämnde det i förra inlägget att jag nästan bara kommer jobba eftermiddag under dessa veckor vilket jag tycker är hur bra som helst för då får jag dels sovmorgon och jag hinner göra mer om dagarna istället för att jobba från 7 på morgonen till 4 på eftermiddagen och vara helt slut så detta kommer nog blir super bra, hoppas jag.