Okategoriserade

Två ledsna tjejer hem till far

Gokväll på er.
Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka och att ni inte har en lika dålig dag som mig.
Min dag var till en början riktigt bra men nu på eftermiddagen och kvällen har det bara gått utför för min del och det slutade med att jag och Nala gick ut till pappa pågrund av att jag helt enkelt inte orkar med att var ensam ikväll och inte vill sova i lägenheten inatt.
Vad är det som har hänt då? Jo till o börja med så hade jag några jobbiga samtal idag som rev upp ganska mycket groll samt att min mobil började krångla igen så nu är jag utan mobil i några veckor framöver, jag som inte alls behöver min mobil till typ allt haha, sen nu på kvällen hade jag åter igen några jobbiga samtal som gjorde mig väldigt ledsen och som även gjorde att jag bröt ihop.
Som tur var så förstod min käre far mig när jag skrev till honom och frågade om jag kunde få sova ute hos honom så det blev bara till att packa ihop en väska sen gå ut till honom och här är jag nu.
Så nu ska jag försöka plugga lite hade jag tänkt samt ladda upp inför skolan imorgon, får hoppas att jag kan sova inatt och att jag slipper ligga och grubbla över saker, ska förmodligen hem till J imorgon igen och plugga samt hem till N på kvällen och äta💖