Okategoriserade

Vill bara bli av me de

Hej på er all underbara!
Ny vecka nu då och jag hoppas ni är lika taggade som mig inför det.
Nu under förmiddagen har jag inte alls gjort mycket, jag vaknade vid halv 9, gick och handlade sen låg jag bara i soffan fram till att klockan var 1 och det var dags för mig att gå till praktiken och min första jobbdag, eller jag trodde iallafall att jag skulle få jobba men det visade sig att jag tydligen bara skulle få mitt schema idag och sen börjar jag på onsdag.
Det sköna med just denna praktik är att jag kommer få gå mycke kvällar, älskar att jobba eftermiddagar/kvällar för att det är alltid då det är mest fart o fläkt haha.
Efter att jag fick mitt schema så fick jag hur som helst gå hem igen, jag passade på att springa in och köpa lite mat till Nala på vägen hem och även föra över lite pengar från Folksam som jag ska ha till min skatt, har haft en klump i magen över den där jäkla skatten och nu vill jag bara få den betald så jag slipper ha den att tänka på och grubbla över.
Ikväll ska jag träffa Nathalie som ville ut o käka och efter det ska jag träffa Rose, vet dock inte vad hon och jag ska hitta på men nått kul kommer vi säkert att göra, jag ska också dra mig ner till gymmet och ikväll är den ben igen som gäller.
Det jag ska göra nu fram tills att jag ska möta upp Nathalie är att jag ska ta fram lite papper och sen slänga in lite tvätt i tvättmaskin och städa lite, jag måste även försöka pallra mig ut till min far då han ska hjälpa mig med lite saker men får se hur det blir med tiden om jag hinner med det idag eller om jag får ta det imorgon, måste få det gjort antingen idag eller imorgon iallafall.