Okategoriserade

Vill verkligen

Hallå på er!
Torsdag idag och jag har just kommit hem från en snabb fika hemma hos Joanna ch ska snart bege mig mot gymmet.
Imorse när jag vaknade var jag helt död, vaknade runt 10 och ville inge hellre än att ligga kvar i sängen och gotta mig men samtidigt så var jag så jäkla hungrig så jag känd3 mig bara tvungen att gå upp och göra mig lite frukost.
Efter frukosten städade jag lite här hemma och därefter tog jag mig en sväng på stan bara för att ha något att göra, jag hittade en jätte fin halsduk som jag köpte och tänkte även köpa ett par skor som jag kollat in men jag blev snål så det blev endas halsduken haha.
När jag sen kom hem igen så käkade jag lite lunch och efter det gick jag hem till Joanna, tycker alltid att det är så mysigt att träffa henne och vi har alltid så mycket att prata om när vi ses, så jag var iallafall hemma hos henne i cirka en timme och nu ska jag som sagt snart bege mig mot gymmet.
När jag sen kommer hem hade jag tänkt mig ta en sväng ut till pappa och sen även kolla om jag kanske ska anmäla Nala till årets första utställning, jag vill ju verkligen ställa henne och komma igång att tävla med henne igen så jag får se hur jag ska göra.