Okategoriserade

Vi gick efter 40

Hej på er!
Hoppas allting är super bra med er idag och att ni har en fin fin tisdag.
Idag har jag haft en ganska full förmiddag, det började med att jag vaknade vid halv tio och det första jag gjorde var att sätta på lite kaffe samt tömde ut hela min garderob som jag har i köket för sedan vid tio tiden kom pappa över och hjälpte mig få garderoben på plats, den har stått fel i över 2 år så pappa kände att det var dags att få den på plats, bättre sent än aldrig ellerhur?
När sedan garderoben var på plats så åkte vi ner till bageriet där vi tänkte käka lite men det var så fullt där så vi stannade bara och pratade lite med min systerdotter som har praktik där just nu, sedan åkte vi vidare mot falkboet men efter att ha setat och väntat på våran mat i nästan en timmes tid så tröttnade vi och gick och fick pengarna tillbaka.
När jag sen hade sagt hejdå till pappa så gick jag förbi och köpte mig en latte och direkt när jag kom hem gjorde jag iordning lite havregrynsgröt samt skärde upp lite drakfrukt, hade inte ätit nå sen igår så ni kan ju tro att det åkte ner i magen med en fart haha.
Så nu när jag ätit så ska jag först och främst hänga in alla kläder igen i garderoben sen bara ta det lugnt fram tills att jag ska till gymmet senare ikväll, jag har mina tankar på att köra vidare på ben idag ingen, det blev nämligen ett benpass igår och trotts att jag hade ätit så dåligt innan passet och under dagen så orkade jag mig på en höjning vilket kändes bra, dock blev det bara 5 övningar och även fast jag hatar att köra ben så skulle det vara skönt att köra vidare idag så jag slipper tänka på benpass resten av veckan haha.