Okategoriserade

Dags att packa upp den

​Godmorgon alla underbara!

Hur mår ni idag? Själv så har jag ätit frukost för cirkus en halvtimme sen och ligger just nu i sängen med Nala och har lite morgonmys innan jag ska hoppa in i duschen, jag tog mig en ganska rejäl sovmorgon idag och vaknade inte förens vid kvart i tio och för mig som är van vid att vakna vid 6-7 på morgonen så är det sovmorgon men samtidigt behövdes det för jag är helt slut i kroppen. Jag passade även på att packa upp min nya robotdammsugare som jag köpte senast när far och jag var i Västerås, den har bara stått i hallen i en veckas tid nu så jag kände att det kanske var dags att packa upp den haha.

Så vad har jag på schemat för dagen då? Jo först nu så ska jag som sagt duscha sen blir det antagligen bara till att mysa ner sig i sängen ett tag, kanske dra igång en tvättmaskin och vika lite tvätt sen lite senare ska jag antagligen dansa iväg mot gymmet och idag är det armar och mage som gäller och när jag sedan är klar med passet får jag se vad klockan hinner bli.