Okategoriserade

Bli hotad

Godmorgon alla fina!

Så vad det fredag idag då och jag ligger just nu i sängen färdig och redo för att ta mig iväg mot veckans sista arbetspass för denna vecka. Idag jobbar jag fram till klockan 3 och efter det ska jag en snabb vända på stan och även hinna med ett pass på gymmet, anledningen till att jag ska hinna med gymmet direkt när jag slutar är för att ikväll så ska jag hem till finaste J och vi ska ha lite myskväll och därefter ska vi även gå ut en vända på krogen.

Jag hade tänkt att ta upp detta i ett tidigare inlägg angående allt som händer kring ett av mina senaste inlägg jag skrev, jag vet att det är många av er som undrar varför jag tog bort inlägget jag skrev och jag har inte uppmärksammat hotet som min far fick efter att jag skrev om det här på bloggen eftersom att jag inte tror att det tjänar någonting till, snarare tvärtom. Att personen som hotat snarare bara vill ha uppmärksamhet. Tycker dock att det är sjukt trist när det när det går så långt som till att man blir hotad men samtidigt så tror jag också på the law of attraction vilket menas med det man tänker får man, om man tänker man elaka saker om andra så kommer man bara få tillbaka det själv, börjar man tänka negativt kommer man fortsätta i det mönster. Så att sitta och störa sig på människor är inte bra för ditt välmående, för du kommer fortsätta i en negativ spiral.