Okategoriserade

En galen kväll med dom

Hej på er!

Hoppas att allt är fint med er och att ni har en fin helg, själv så mår jag kanske inte sådär jätte bra idag då det blev en hel del alkohol igår, så jag sitter just nu och dricker massa vatten innan jag ska börja göra mig iordning då jag ska iväg ikväll igen haha.

Gårdagens kväll började iallafall med att vi var hemma hos J och käkade, vi gjorde hemmagjorda pizzor och spelade lite kort samt drack en del, därefter gick vi till olerys och sen hamnade vi på Bishops där vi fick sällskap av 2 herrar som satt och snackade med oss ganska länge, om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket mera ifrån vad som hände igår men det var en super rolig kväll iallafall med mycket skratt.

Så imorse när jag vaknade rund klockan 9 så ringde jag till J och kollade hur hon och F mådde och om dom hade överlevt natten. Vi bestämde oss för att ha en liten mysfrukost tillsammans så jag gick och handlade lite på Hemköp och därefter gick jag hem till J där vi alla åt lite färska frallor ihop och kollade på film. När jag sen kom hem igen så hade jag tänkt att jag skulle ta mig en promenad ut till far men tiden rann iväg och nu ska jag snart börja göra mig iordning så det blev tyvärr inte av, jag kommer inte hinna med gymme idag heller men men så kan de va ibland och jag dör ju knappast av en vilodag haha.