Okategoriserade

Överraskningsfest

Hej på er och godmorgon!

Hoppas att ni har en härlig söndag och laddade för en ny vecka. Jag har just ätit lite frukost och ska snart lägga mig i sängen ett tag och glo lite film hade jag tänkt innan jag ska till gymmet och idag har jag ett hårt benpass på schemat vilket jag tyvärr inte ser fram emot haha, ben är det jag avskyr att träna mest av allt.

Igår så berättade jag ju om att jag skulle bort på kvällen och anledningen till att jag ej kunde berätta vart jag skulle var för att det nämligen var överraskningsfest för min kära syster som blev 40 och jag kunde ju gärna inte skriva om det här på bloggen, så jag spenderade iallafall min kväll i Kolsva med hela tjocka släkten och firade min syster, dock så höll min bakfylla i sig ända fram till att klockan började närma sig 6 så lite plågsamt var det men jag höll humöret uppe så gott jag kunde iallafall och jag tror att klockan var närmare tio när jag och far rullade hem mot Köping igen och jösses vad trött jag var när jag väl kom hem igen, det vart bara till att käka lite sen låg jag i sängen resterande tid av kvällen och glodde film och myste med Nala, allt som allt en bra lördag, förutom bakfylla då haha.