Okategoriserade

Plågsamt+ fastan

Godmorgon alla fina!

Hoppas att ni mår bra och att ni är pigga och glada denna måndag, själv så ligger jag just nu i sängen med huvudvärk och magkatarr och ska snart försöka sova ett par timmar. Som ni säkert förstår blir det ingen praktik för min del idag då jag var mer död än levande när klockan ringde vid 05 och även fast jag både käkade frukost och tog mig en varm dusch så blev det inte bättre, försökte även peppa mig med musik men inget hjälpte, jag brukar alltid bli piggare när jag lyssnar på lite grym musik men idag vann smärtorna tyvärr, jag har jag också sån jäkla träningsvärk från gårdagens pass på gymmet, tanken var att jag skulle köra ben igår men det blev ett sten hårt axelpass istället och ja kan ju säga er att det känns idag haha.

Jag får se hur dagen utspelar sig idag helt enkelt, jag vill bara bli av med den här jäkla huvudvärken nu, egentligen skulle jag ha haft fasta fram till klockan tolv idag också men eftersom att jag har magkatarr så vill jag inte få ännu ondare än vad jag redan har, känns så onödigt att plåga sig ännu mera haha.

Hoppas att ni alla har en fin måndag iallafall, puss.